Spune ce trupe vrei să vină la Festivalul Sziget de la Budapesta

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Festivalul are loc în Budapesta, în perioada 6-13 august. FOTO: sziget.hu
Festivalul are loc în Budapesta, în perioada 6-13 august. FOTO: sziget.hu

Pasionaţii de muzică din întreaga lume pot face o selecţie proprie a formaţiilor pe care vor să le urmărească la vară, în cadrul celui mai mare festival european. Organizatorii Szigetului nu au făcut încă lista definitivă a trupelor care vor urca pe scenele din Budapesta.

Organizatorii Festivalului de la Sziget propun melomanilor o aplicaţie intitulată „Wishmachine", aflată pe site-ul evenimentului, prin care se pot propune până la zece nume de trupe care ar putea fi invitate la festival. Puteţi nominaliza trupa favorită AICI!

„Încercaţi să fiţi creativi şi originali, dar de asemenea gândiţi-vă la trupe care s-ar potrivi cu atmosfera de la Sziget. Ca de fiecare dată, Sziget este un eveniment pe care îl putem face perfect doar împreună, aşa că aşteptăm cu nerăbdare ideile voastre", au declarat organizatorii fesitvalului în legătură cu noua aplicaţie a site-ului.

Placebo, cap de afiş al Festivalului de la Sziget

A 20-a ediţie a festivalului Sziget din Ungaria promite nume mari ale muzicii internaţionale, iar lista celor care vor concerta nu este nici pe departe gata. Primii pe listă, deocamdată, sunt cei de la Placebo, care lucrează în prezent la un nou album. De asemenea, la Budapesta, pe scena principală, va mai urca trupa Hurts. Şi-au mai anunţat participarea: The Horrors, The Subways, Crystal Fighters, Mando Diao, Noah & The Whale şi Friendly Fires.

„Sentimentele de nostalgie sunt greu de evitat când ajungi la un prag simbolic, dar sunt convinsă că festivalul Sziget trebuie să privească înainte. Chiar dacă este deja a 20-a ediţie a festivalului, asta este o ocazie să face o treabă şi mai bună. Anul acesta trebuie să arătăm întregii lumi că merităm titlul de cel mai bun festival european. Aşadar, pe lângă spiritul multi-artistic şi unic al festivalului, vom prezenta trupe mari care sunt reprezentative pentru scenele festivalurilor internaţionale. Încă lucrăm din greu la întocmirea programului, aşa că mai avem multe suprize pregătite", a declarat Karoly Gerendai, organizator al evenimentului. Festivalul Sziget va avea loc la Budapesta, în Ungaria, în perioada 6-13 august 2012.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite