Un fotomodel din Lugoj a refuzat să pozeze pentru Playboy, în America!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Donna Lăzărescu. FOTO: redesteptarea.ro
Donna Lăzărescu. FOTO: redesteptarea.ro

O lugojeancă stabilită de mai mulţi ani în SUA i-a refuzat în mai multe rânduri pe reprezentanţii celebrei reviste. Tânăra are deja o carieră în modelling, este apreciată peste ocean şi a avut deja colaborări cu companii importante, după cum relatează Redeşteptarea.

Oferta de a poza în Playboy nu a încântat-o deloc pe lugojeanca Donna Lăzărescu. Chiar dacă cei de la Playboy au încercat să o convingă de mai multe ori, oferindu-i sume atractive de bani, Donna i-a refuzat de fiecare dată. Modelul a declarat în exclusivitate pentru "Redeşteptarea" că nu se vede în paginile respectivei publicaţii.

"Este adevărat că au fost multe ocazii când am fost solicitată de reprezentanţii revistei Playboy prin e-mail sau când am fost la petreceri la Playboy Mansion. Am şi prietene care sunt modele pentru revistă, dar eu nu am vrut să accept oferta niciodată, indiferent de suma de bani pe care mi-au oferit-o", spune Donna.

Reprezentanţii celebrei reviste pentru bărbaţi au rămas uimiţi de formele frumoasei blonde şi de faptul că arată spectaculos, fără să aibă vreo intervenţie chirurgicală. "Mi s-a spus că este ceva ieşit din comun pentru o femeie să fie 100% naturală", a adăugat Donna Lăzărescu, pentru redesteptarea.ro.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite