Patru tineri acuzaţi de trafic de persoane au fost reţinuţi în această dimineaţă. Ei forţau minore între 12 şi 17 ani să se prostitueze

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: Arhivă
FOTO: Arhivă

În această dimineaţă, mascaţii au "vizitat" mai multe adrese din Timişoara şi localitatea învecinată Dumbrăviţa, vizaţi fiind patru tineri suspectaţi că ar fi racolat minore din judeţele din vestul ţării şi le obligau să se prostitueze.

Tinerele proveneau din familii dezorganizate şi au fost aduse la Timişoara din mai multe judeţe. Aici au fost obligate să se prostitueze timp de aproape un an, până astăzi, când poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale şi procurorii DIICOT i-au reţinut pe suspecţi şi i-au dus la audieri. Cei patru reţinuţi sunt cercetaţi pentru trafic de persoane şi proxenetism.

Poliţiştii s-au sesizat din oficiu în legătură cu acest caz la finalul anului trecut. Fetele traficate producea între 200 şi 250 de lei pe zi, iar toţi banii ajungeau la proxeneţi. În timpul descinderilor de astăzi, poliţiştii au găsit şi cini minore, victime ale traficanţilor. Fetele au între 12 şi 17 ani.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite