Un traficant de droguri din Timişoara a ascuns banii în lenjeria intimă a tatălui când poliţiştii au intrat peste el

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ofiţerii DIICOT au efectuat o razie în apartamentul unui timişorean suspect de trafic de droguri de mare risc. Până să inre oamenii legii în casă, traficantul a încercat să scape de droguri şi să ascundă banii.

Când "mascaţii" i-au bătut la uşă, bărbatul de 40 de ani nu a deschis imediat, încercând în primul rând să ascundă cele câteva zeci de mii de lei pe care îi avea în casă. Cea mai bună soluţie i s-a părut să-i ascundă în lenjeria intimă a tatălui său. Ofiţerii DIICOT, care au intrat până la urmă cu forţa în locuinţa traficantului, au găsit 50 de grame de heroină şi 20 de grame de cocaină. Conform RTV, tatăl suspectului, cu banii în chiloţi, a spus că i s-a făcut rău şi a solicitat să fie dus la spital. Anchetatorii au rămas, însă, cu ochii pe el, şi au găsit banii, 22.000 de lei şi peste 2.000 de euro.

Conform anchetatorilor, bărbatul aducea drogurile din Serbia, de cele mai multe ori pe la vama Stamora-Moraviţa. Percheziţia a fost pusă la punct după ce suspectul a vândut droguri şi unor poliţişti de la Antidrog alfaţi sub acoperire. Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore şi urmează să fie prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Timişoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite