Metodă bizară pentru a afla dacă soţia te înşală: o duci la detectorul de minciuni. Vezi cât plătesc soţii pentru testul suprem

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Majoritatea celor care vor să verifice fidelitatea partenerului de viaţă sunt bărbaţi, femeile fiind considerate mai tolerante. N-au încredere în partenere şi plătesc pentru a le verifica fidelitatea. 80 la sută dintre cei care apelează la detector sunt bărbaţi.

Între 90 şi 250 de euro costă o examinare cu detectorul de minciuni la cabinetul psihologului criminalist Toma Voiculescu, preţul fiind stabilit de comun acord cu clientul, în funcţie de investigaţiile care se fac. Printre cei care apelează la detectorul de minciuni se numără şi bărbaţii suspicioşi că partenerele de viaţă îi înşală.
Nu este o situaţie plăcută, nici pentru psihologul timişorean, nici pentru clienţi, însă de multe ori detectorul de minciuni poate lămuri o relaţie - o poate salva sau destrăma. „Nu e plăcut nici pentru bărbatul care solicită examinarea, nici pentru persoana examinată, nici pentru mine. În momentul în care se ajunge la aşa ceva înseamnă că există o tensiune în relaţie. Niciodată nu poţi anticipa reacţia pe care o vor avea clienţii în urma aflării rezultatului”, a explicat psihologul criminalist.

Potrivit acestuia, rar există cazuri în care femeile vor să îşi testeze partenerii. „Femeile sunt mai tolerante. Doar 20 la sută dintre cei care vor să testeze fidelitatea sunt femei”, a dezvăluit Toma Voiculescu. Psihologul este solicitat fie direct de persoanele doritoare să lămurească o situaţie, fie de detectivi particulari sau avocaţi. Rezultatul poate ajuta la lămurirea unei situaţii, însă nu poate fi folosit ca probă în cazul unui proces. Deseori, după vizita la detector, suspiciunile soţilor nu sunt confirmate.

„Am avut un domn care mergea la pescuit la fiecare sfârşit de săptămână. De vinerea, de la ora 14.00, când pleca de acasă, până revenea, se tot gândea că îl înşală soţia. A adus-o la detectorul de minciuni, iar doamna a fost certamente sinceră la examinare. I-a explicat că au împreună doi copii mari şi nu s-a gândit niciodată să îl înşele. În plus, femeia nu înţelegea cum de soţul ei, cu ochii în plută, în loc să se gândească la peşti, îşi putea imagina aşa ceva. După ce domnul a văzut diagrama, s-a liniştit. S-a oferit chiar să facă şi el testul, însă nu a vrut soţia, pentru că avea încredere în el”, a mai povestit psihologul criminalist.


cap adevarul local timisoara
Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite