VIDEO Vezi imagini cu arsenalul pe care Călin Roman a încercat să-l ascundă în curtea vecinilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ziua de joi a fost una prolifică pentru anchetatorii scndalului de la Deta. Vezi aici VIDEO cu armele pe care Călin Roman le-a aruncat în timp ce fratele său, Bogdan, fugea spre Timişoara, în noaptea scandalului.

Un adevărat arsenal care cuprindea cuţite, topoare, buzdugane şi pistoale a fost găsit de poliţişti în apropierea casei lui Călin Roman. Înainte să fie reţinut, tănărul a aruncat armele pe acoperişul casei, la subsol şi în curte, într-o zonă greu accesibilă.

Au fost găsite 100 de cartuşe de calibre mai mari şi mai mici. Unul dintre pistoale care însă este pe acoperişul casei este cu gaz, iar specialiştii cred că arma a fost modificată. Toată curtea interioară este plină de toporişte, cuţite şi săbii. Poliţiştii încă încearcă să recupereze o sabie care este blocată într-un burlan. Este aşteptată sosirea unei echipe de specialişti pentru a se stabili pe loc dacă săbiile au urme de sânge pe ele.

Click pe poze pentru a vedea o GALERIE FOTO cu armele găsite!

image

Mărturie exclusivă despre scandalul de la Deta: "Ţiganii sunt vinovaţi că au venit cu pistoale şi bâte. Poliţia nu a mişcat un deget"

Topoare, cuţite, bâte şi două pistoale găsite în apropierea casei lui Călin Roman

Citeşte şi blogul lui Gerhald Ernst pe reţeaua Idei Libere: Cum au dat ţiganii de belele cu românii la Deta

image
image
image
image
Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite