Ambulanţă falsă, plină cu alcool de contrabandă, prinsă de poliţiştii timişeni la Deta

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: Captură video (Poliţia Română)
FOTO: Captură video (Poliţia Română)

Politiştii din cadrul Secţiei 9 Poliţie Rurală Deta au depistat sâmbătă un microbuz în care se aflau peste 300 de litri de alcool de provenienţă sârbească. Maşina avea însemnele Crucii Roşii.

Autoutilitara avea montat în partea din faţă, pe plafonieră, un girofar, iar pe capotă şi pe uşa din spate avea aplicat un colant magnetic de culoare roşie, sub formă de cruce, lasând să se înţeleagă că ar fi o autoutilitară care aparţine Crucii Roşii.

La volanul autoutilitarei a fost identificat Daniel O., de 46 de ani, din Timişoara, iar în urma controlului autovehiculului s-a stabilit că în interior era transportat alcool din Serbia, atât îmbuteliat, cât şi în sticle şi bidoane de plastic. De asemenea, iî urma controlului autoturismului poliţiştii au constatat că pe plăcuţa de înmatriculare din faţă avea lipită o bandă adezivă care transforma litera B în litera P, pentru a induce în eroare poliţiştii la un eventual control.

Cei 333 de litri de alcool a fost ridicaţi în vederea continuării cercetărilor în dosarul penal întocmit şoferului pentru săvârşirea infracţiunilor de contrabandă, evaziune fiscală şi fals privind folosirea emblemei Crucii Rosii. Conducătorul auto a fost sancţionat şi cu o amendă în valoare de 560 de lei pentru folosirea unor mijloace de avertizare neomologate, girofarul fiind de asemenea confiscat.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite