GALERIE FOTO Deplasare inedită pentru o partidă de fotbal de Liga a 5-a. Sute de suporteri, cu bicicleta la meci

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Giarmata Vii - SS Politehnica 1-3. Deplasare pe biciclete
Giarmata Vii - SS Politehnica 1-3. Deplasare pe biciclete

SS Politehnica Timişoara a jucat sâmbătă, în etapa a VII-a din Liga a 5-a în deplasare, cu Giarmata Vii. Profitând de faptul că până în mica localitate învecinată oraşului sunt adoar aproximativ 8 kilometri, fanii bănăţeni au organizat o deplasare masivă pe biciclete.

Ideea a apărut încă în momentul în care s-au aflat adversarii din serie, o altă deplasare de acest gen fiind deja în plan pentru primăvară, la Urseni. Totul a fost pănuit cu grijă cu câteva zile înainte, suporterii benficiind şi de ajutorul "logistic" al unor oameni cu experienţă în asemenea acţiuni, cei de la "Verde pentru biciclete".

Întâlnirea a fost stabilită pentru sâmbătă, la ora 14.30, în locul tradiţional de plecare al turelor cicliste organizate de "Verde pentru biciclete", platforma Timco din zona Circumvalaţiunii. La ora 15.00 fix, "plutonul", care număra apoximativ 170 de ciclişti, a plecat pe un traseu bine stabilit, "tricoul galben" fiind... o maşină de poliţie. Numărul bicicliştilor a crescut pe măsură ce coloana se deplasa prin oraş, iar la ieşirea din Timişoara "şerpuiau" spre Giarmata Vii peste 200 de microbişti pe două roţi. La meci au ajuns, în total, aproape 500 de fani alb-violeţi, cu bicicletele, maşinile sau chiar pe jos.

Click pe poze pentru o GALERIE FOTO din deplasare!

Giarmata Vii - SS Politehnica 1-3. Deplasare pe biciclete

Efortul suporterilor, mulţi dintre ei nu foarte pregătiţi fizic pentru o "pedalare" de asemenea anvergură, a fost răsplătit de echipă cu o victorie frumoasă: Giarmata Vii - SS Politehnica 1-3. Pentru alb-violeţi au înscris Marghiş, Orebjan şi Nicolaie, în timp ce pentru Giarmata Vii a marcat Crişan.

Suporterii ASU Politehnica au strâns peste 120 de milioane de lei vechi pentru echipă

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite