Europarlamentarul Cristian Buşoi: „În Parlamentul European va avea loc o dezbatere pe tema României. Se va discuta aşa-zisa lovitură de stat“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cristian Buşoi, europarlamentar liberal, a declarat astăzi în Timişoara că are informaţii despre o dezbatere pe tema României care ar putea afecta şi mai grav imaginea ţării noastre. 

Buşoi a declarat astăzi, în cadrul unei conferinţe de presă, că miercuri, de la ora 15.00, în Parlamentul European va avea loc o dezbatere pe tema României, susţinută de Grupul Partidului Popular European. Buşoi a mai spus că are informaţii referitoare la continuarea atacurilor la adresa coaliţiei USL şi a adăugat că tema cea mai gravă discutată miercuri va fi aşa-zisa lovitură de stat, lucru care ar putea aduce în continuare prejudicii imaginii României.

„Credeam că după reinstalarea lui Băsescu campania de denigrare a României la nivel european va înceta. La dezbaterea de miercuri, cel mai probabil punctele de vedere ale PD-L-ului nu vor respecta realitatea“, a mai spus Buşoi.

Deputaţii din PE dezbat situaţia politică din România, miercuri

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite