Un fermier din Timiş şi-a executat angajatul pentru că nu era mulţumit de el

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un fermier de 21 de ani din localitatea Sânandrei a fost reţinut pentru 24 de ore şi este suspectat că şi-ar fi ucis un angajat, nefiind mulţumit de prestaţia victimei la locul de muncă. Trupul angajatului a fost găsit într-un canal cu apă, cu mâinile legate la spate cu o funie.

Poliţiştii din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale l-au identificat pe C. Ionel, de 21 de ani, din comuna Hodoni, judeţul Timiş, suspectul unui omor săvârşit în data de 25.08 pe raza localităţii Sânandrei. Reamintim că în data mai sus menţionată a fost găsit cadavrul lui V.I. Octavian, de 31 de ani, din comuna Olanu, judeţul Vâlcea, într-un canal cu apă, având mâinile legate cu o funie, la spate.

Din verificări s-a stabilit faptul că C. Ionel,  în calitate de proprietar al  unei ferme de animale, nemulţumit de prestaţiile victimei, ca angajat, a vrut sa-l îndepărteze fără a aprecia consecinţele faptelor sale. Suspectul a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de azi să fie prezentat Parchetului de pe lângă judecătoria Timişora cu propunere de arestare preventivă.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite