Consiliul Local Timişoara se întruneşte mâine într-o şedinţă extraordinară în care se va vota asocierea cu ACS Recaş

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sala de şedinţe de la Primărie
Sala de şedinţe de la Primărie

Planul noului primar, Nicolae Robu, de a salva fotbalul timişorean este tot mai aproape de concretizare, soluţia nefiind pe placul tuturor suporterilor alb-violeţi. Vineri, de la ora 12.00, Consiliul Local va vota în privinţa asocierii Timişoarei cu Atletic Club Sportiv Recaş.

Şedinţa extraordinară a CLT are doar patru puncte pe ordinea de zi, toate proiectele de hotărâre fiind iniţiate de primar. Primul punct pe ordinea de zi se referă la aprobarea procesului verbal al şedinţei în care s-au organizat comisiile de specialitate din CLT, al doilea este un proiect de hotărâre privind rectificarea bugetului pe 2012, iar al treilea este "proiectul de hotărâre privind aderarea Municipiului Timişoara la Asociaţia «Atletic Club Sportiv Recaş», modificarea statutului asociaţiei, numirea reprezentanţilor în Adunarea Generală şi Consiliul Director ale asociaţiei redenumită ACS POLI Timişoara şi aprobarea cotizaţiei anuale către ACS POLI Timişoara".

GALERIE FOTO Jucătorii alb-violeţi s-au întâlnit cu primarul la reunirea lotului

Al patrulea punct pe ordinea de zi se referă la modificarea sumei oferită Festivalului de Jazz de la Gărâna printr-o Hotărâre de consiliu din luna martie, de la 100.000 de lei la 20.000.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite