VIDEO Concert horrorpunk la Timişoara cu formaţia care e în turneu, aproape fără pauză, de nouă ani: Koffin Kats

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: facebook.com/koffinkats
FOTO: facebook.com/koffinkats

Trupa formată în Detroit, Statele Unite, abordează sub-genuri de rock mai puţin cunoscute publicului larg, muzica Koffin Kats fiind categorisită de cunoscători (şi de către membrii formaţiei) drept "psychobilly" şi/sau "horrorpunk".

Formaţia a pornit la drum în 2003, în componenţa Vic Victor (vocal,bas), Tommy Koffin (chitară) şi Eric Walls (tobe). Cei trei au început să "presteze" în baruri din oraşul natal, fiind plătiţi în bere. În următorii ani, trupa a făcut turnee prin America de Nord şi a crescut în popularitate. De atunci, Koffin Kats au scos şase albume de studio şi, cel mai important, au susţinut peste 1.000 de concerte în toată lumea, scopul lor fiind să cânte oriunde va dori cineva să-i asculte, fără a ţine cont de numărul de spectatori sau locaţie. Stilul rebel de viaţă a fost prea mult, la un moment dat, chiar şi pentru unul dintre membrii fondatori, Tommy Koffin, care a părăsit formaţia la sfârşitul lui 2009, pentru "a reveni la o viaţă normală".

Concertul de la Timişoara va avea loc în această seară, de la ora 20.00, în clubul Daos. Înainte de Koffin Kats, pe scenă vor urca două trupe care abordează mai mult sau mai puţin acelaşi stil muzical: Orlok and the Rockin' Ghouls, din Ungaria, şi românii de la Raizing Hell.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite