Elevii Clubului Sportiv Școlar din Lugoj sunt vicecampioni naționali

0
Publicat:
Ultima actualizare:
La această întrecere, Clubul Sportiv Şcolar Lugoj s-a prezentat cu echipa de juniori. FOTO: redesteptarea.ro
La această întrecere, Clubul Sportiv Şcolar Lugoj s-a prezentat cu echipa de juniori. FOTO: redesteptarea.ro

În perioada 14-15 iunie a avut loc la Bistriţa Campionatul Naţional de gimnastică juniori, pe echipe, competiţie care a contat şi pentru calificările la Campionatul Naţional Individual, ce se va desfăşura la toamnă, după cum relatează redesteptarea.ro.

La această întrecere, Clubul Sportiv Şcolar Lugoj s-a prezentat cu echipa de juniori III, care a reuşit să câştige medalia de argint, aflându-se la doar şase zecimi de Dinamo Bucureşti, câştigătoarea titlului naţional la acestă categorie de vârstă. Pe locul al III-lea s-a clasat CSŞ Braşov. Conform site-ului redesteptarea.ro, din echipa lugojeană, vicecampioană naţională, au făcut parte: Ionuţ Todor, Octavian Tomescu, Alexandru Bănicioiu, Rafael Szabo şi Lorenzo Pecie. Antrenorii sportivilor sunt Aurel Muntean, Adrian Meleancă şi Ioan Bulacu.

"Pentru această finală am avut un gimnast indisponibil, Victor Bănicioiu, care încă se află cu piciorul în ghips, iar Alexandru Bănicioiu, deşi a concurat, nu a făcut-o la adevărata lui valoare, deoarece s-a simţit rău în dimineaţa concursului. Dacă era apt 100%, echipa era cu siguranţă pe primul loc", a declarat pentru redesteptarea.ro Aurel Muntean, şeful catedrei de gimnastică a Clubului Sportiv Şcolar Lugoj.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite