Cerşetorii nu vor să plece din Timişoara deoarece câştigă mii de lei lunar

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cerşetoria, ocupaţia care aduce bani frumoşi
Cerşetoria, ocupaţia care aduce bani frumoşi

Poiliţiştii locali din Timişoara spun că cerşetorii strâng zilnic sume între 20 şi 100 de lei, sau chiar mai mari, acesta fiind şi motivul pentru continuă să cerşească. Unii cerşetori sunt suprinşi în mod regulat având la ei sume fabuloase. Este şi cazul lui Pisică, om al străzii devenit celebru datorită sumelor mari pe care le strânge foarte repede.

Polițiștii locali au continuat ieri acțiunile privind depistarea persoanelor care apelează la mila publică, a oamenilor străzii și a minorilor lipsiți de supraveghere. Au fost depistate cerșind sau vagabondând un număr de 24 de persoane, în totalitate adulți, din care 8 din Timișoara, restul din alte localități. Și de această dată 16 dintre aceste persoane au mai fost identificate pe stradă, doar opt fiind persoane nou depistate. Cei în cauză au fost găsiți în Complexul Studențesc, Calea Bogdăneștilor, Popa Șapcă, Soarelui, zona Metro din Calea Șagului.

Din declarațiile lor, cerşetorii fac zilnic din cerșit sume între 20 și 100 lei, deși experiența anterioară a dovedit că se fac și sume mai mari de bani, acesta fiind și motivul pentru care se întorc mereu în Timișoara, după cum tot ei declară. Reprezentanţii Poliţiei Locale fac apel din nou la timișoreni să nu le mai ofere bani cerşetorilor, deoarece în acest fel îi mențin pe străzile orașului.

Povestea cerşetorului bogat

Unii cerşetori timişoreni au fost prinşi în nenumărate rânduri cu sume fabuloase asupra lor. De fiecare dată, oamenii străzii au recunoscut că au făcut banii pur şi simplu din cerşit. Este şi cazul unui bărbat care a devenit cunoscut după ce, în urmă cu patru ani, a fost depistat având asupra lui suma de 35 de milioane de lei vechi. Bărbatul a fost prins din nou, în luna iulie a acestui an, şi avea la el suma de 1.000 de lei, pe care a mărturisit că a strâns-o în doar câteva ore.

EXCLUSIV Secretul cerşetorului milionar prins de Poliţie cu plasa plină cu bani

Citiţi aici întreaga poveste a cerşetorului bogat

Timişoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite