Cerere în căsătorie în stil american: un timişorean şi-a cerut iubita de nevastă la cinema, după un "promo" ca la carte VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Captură din filmul cererii în căsătorie
Captură din filmul cererii în căsătorie

Cosmin şi Florina vor avea o poveste magică de spus nepoţilor. Florina a mers la film fără să bănuiască nimic, dar la unul dintre trailerele promoţionale a avut o surpriză: a auzit vocea lui Cosmin, care stătea de vorbă cu tatăl ei şi îi cerea permisiunea de a-i lua fiica în căsătorie.

Urmează o cursă tensionată cu maşina prin oraş, Cosmin alergând spre mall. Elementul comic nu lipseşte, şugubăţul timişorean cumpărând şi o porţie de popcorn până să ajungă în sala de cinema, unde a cerut-o pe iubita sa în căsătorie, în aplauzele asistenţei formată în mare parte din prieteni şi familie.

Inedita acţiune a fost inspirată, aşa cum scrie şi în debutul filmuleţului făcut de Cosmin pentru această ocazie, de un cuplu american, Matt şi Ginny, care s-au căsătorit în urma unei cereri de acest gen în 2011. O cerere în căsătorie asemănătoare a avut loc, tot în 2001, la Bucureşti.

Mai jos puteţi vedea filmul cererii în căsătorie:

Casă de piatră!

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite