UPDATE O casă țigănească la care se lucra fără autorizație s-a prăbușit. Vecinii au scăpat ca prin minune

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În această dimineață, în zona Traian dinTimișoara s-a prăbușit o casă. La fața locului au ajuns mai mulți pompieri, dar din fericire nu au fost victime, dar în curtea vecină, mai mulți oameni au rămas blocați de zidul căzut pe calea de acces. 

UPDATE, ORA 12.35: Numai o minune a făcut ca locuința prăbușită în zona Traian să nu producă victime. Intrarea peste care casa s-a prăbușit este comună, în curtea respectivă mai fiind 10 locuințe. Potrivit purtătorului de cuvânt al Primăriei Timișoara, Flavius Boncea, proprietarul a solicitat un certificat de urbanism, dar atât. „Primăria nu a emis autorizație de construcție, nefiind nici depusă cerere în acest sens”, a spus Flavius Boncea. Pompierii continuă lucrările pentru a sparge zidul care blochează intrarea și ieșirea celorlalți locatari. 

image

UPDATE, ORA 11.35 În prezent, angajații ISU Banat fac eforturi pentru a îi elibera pe mai mulți locatari, vecini, care sunt blocați într-o curte interioară. Niciunul dintre oameni nu a fost rănit, dar zidul casei prăbușite blochează acum ieșirea. Casa împărțea o curte interioară cu alte locuințe.

UPDATE, ORA 11.20 Circulația tramvaielor este blocată în zona Traian din Timișoara, din cauza utilajelor care curăță resturile casei prăbușite.

UPDATE, ORA 10.50 Casa prăbușită era una foarte veche și aparținea unui bărbat de etnie rromă, plecat în prezent în Franța. Vecinii timișoreanului spun că, în ultima perioadă, au observat mai mulți muncitori care scoteau moloz din curtea respectivă. Se bănuiește că lucrările de modernizare a casei ar fi destabilizat structura de rezistență a acesteia, motiv pentru care s-ar fi prăbușit.

O casă s-a prăbușit în această dimineață în zona Traian din Timișoara. Conform reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență Banat, nu s-au înregistrat victime.

Vom reveni cu amănunte!

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite