Carmen Bejan, „criminala de la Medicină“, are fan-page pe Facebook

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Studenta criminala si-a inmormantat copilul
Studenta criminala si-a inmormantat copilul

Studenta criminală de la Facultatea de Medicină din Timişoara poate fi găsită pe Facebook, unde are un „fan page“ realizat, cel mai probabil, de un admirator.

 Realizatorul profilului o descrie astfel pe Carmen: „L-a înjunghiat de trei ori în inimă pe un bărbat de 65 de ani, pentru că acesta a refuzat să plătească 500 de euro după ce a făcut sex cu ea“. Sergiu Florea şi iubita lui, Carmen Bejan, au fost condamnaţi în anul 2011 la câte 20 de ani de închisoare. În luna august 2009, cei doi l-au ucis şi tranşat pe Trifu Schrott într-o cameră a unui cămin al Facultăţii de Medicină din Timişoara. Victima avea 65 de ani şi venise acolo pentru a întreţine relaţii sexuale cu Carmen Bejan, în schimbul sumei de 500 de euro.

Deşi au încercat să păstreze discreţia faţă de presă, cei doi tineri au ţinut multă vreme primele pagini ale ziarelor. Între timp, Sergiu Florea a scris o carte despre experienţa prin care a trecut, iar Carmen Bejan s-a măritat în închisoare cu un fost traficant de droguri care, între timp, şi-a ispăşit pedeapsa. Anul acesta, în luna mai, Carmen a născut o fetiţă care a murit la naştere.

Vedeţi o GALERIE FOTO de la înmormântarea fetiţei „criminalei de la Medicină“

Studenta criminala si-a inmormantat copilul

Povestea celor implicaţi în celebra „crimă de la Medicină“ nu se opreşte, însă, aici. În urmă cu două zile, Claudiu Şatran declara pentru RTV că este foarte supărat, deoarece nu a primit aprobarea pentru a se întâlni în camera intimă cu soţia lui. 

"I-am rugat, numai să o ating, să o pup, nici măcar asta nu mi s-a permis. O supraveghetoare de pe secţie a dezbrăcat-o în pielea goală, pe hol", a spus Claudiu Şatran pentru RTV. Soţii Şatran sunt împreuna doar în acte. Ultima vizita intimă le-a fost permisă la începutul lunii aprilie. "Am aşteptat mult momentul ăsta, nu ne-am văzut de o lună, fiind pe maximă, are dreptul la două vizite, una cu mine şi una cu părinţii ei. E pe maximă siguranţă. A făcut recurs la judecător, a rămas pe maximă şi va ajunge la Judecătoria Arad. A stat atât de mult timp pe închis, nu a făcut probleme şi nu ştim de ce", a spus soţul studentei criminale, tot pentru sursa citată anterior. 

Soţii Şatran şi-ar mai dori un copil. Carmen a dat în judecată Administratia Nationala a Penitenciarelor. Ea acuză regimul de detenţie de moartea fetiţei sale, după cum relatează tot RTV. Tânăra ar dori să intenteze încă un proces penitenciarului, pentru a solicita mai multe vizite intime cu soţul ei.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite