VIDEO Cea mai bună ocazie pentru un tur al cafenelelor timişorene: a opta ediţie a Cafekultour

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Afişul Cafekultour 2012
Afişul Cafekultour 2012

Au fost anunţate coordonatele celei de-a opta ediţii Cafekultour, care se va desfăşura în perioada 21-26 aprilie. Săptămâna cafenelelor propune seri culturale cu specific polonez, latino-american, german, francez şi românesc. Zece localuri timişorene participă la Cafekultour cu numeroase evenimente inedite.

Cafekultour este organizat, în colaborare, de Institutul Clutural Francez şi de Centrul Cultural German din Timişoara. Sâmbătă, 21 aprilie, în Bunker, este seara poloneză, cu proiecţii de filme documentare sub titulatura "Guide to the poles", adică un fel de ghid pentru a-i înţelege pe polonezi. Duminică, în Club d'arte, se dansează, pentru că este seara latino-americană, iar dansatorii de la club de dans sportiv Magnum vă invită în ring.

Luni, la Zai Apres Cafe, muzicianul şi regizorul Hanno Höfer ne prezintă noul său film documentar, intitulat "Oameni şi fiare", iar marţi, la Porto Arte, teatrul Merlin pune în scenă piesa "Giovannino fără frică". Tot marţi are loc un eveniment inedit, adică atelierul de luterie şi muzică din legume şi fructe, cu Eric Van Osselaer. Atelierele, de fapt, pentru că vor fi două, unul la ora 12.00, la Cărtureşti, în mall, şi altul la ora 16.00, la Biofresh, necesită înscriere, lucru care poate fi rezolvat printr-un mail la ingrid.diac@institutfrancais-roumanie.com. Non-conformistul Eric Van Osselaer va şi concerta, joi, 26 aprilie, în Al-kimia, dar nu înainte de un Masterclass, miercuri, la Scârţ. Tot miercuri, la Cafe de Paris, este seara germană, cu Karin Oehler si Holger Engel, care vor oferi publicului şansonete germane, franceze şi engleze.

Ca să vă faceţi o idee despre ce face Eric Van Osselaer:

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite