Este oficial! Trupa americană „The Killers“ va cânta la Sziget Budapesta în această vară!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
The Killers. FOTO: sziget.hu
The Killers. FOTO: sziget.hu

Organizatorii festivalului Sziget din Ungaria au anunţat o altă trupă în vogă care va concerta în Budapesta în această vară: The Killers! Pe listă se mai află The xx, Paolo Nutini, Ting Tings, LMFAO sau Flying Lotus. Anterior îşi anunţaseră prezenţa Placebo, Korn şi alte nume mari ale muzicii.

Trupa americană „The Killers“ va cânta în ultima zi a Festivalului Sziget, în această vară, în Budapesta. Informaţia a fost dezvăluită pe site-ul oficial al evenimentului.The Killers au vândut peste 15 milioane de albume în întreaga lume. În prezent lucrează la un nou album, iar câteva dintre noile cântece vor fi interpretate pe scena festivalului din Ungaria. Dacă The Killers nu i-au convins încă pe timişoreni că trebuie să cumpere un bilet la concertele din vară, în mod sigur Placebo sau Korn sunt alte două motive extrem de întemeiate!

A 20-a ediţie a Festivalului Sziget va avea loc în perioada 6-13 august, în Budapesta. Organizatorii spun că se aşteaptă la prezenţa unui public din peste 60 de ţări.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite