FOTO Aşteptări depăşite la pedalarea de primăvară: 300 de numere de bicicletă noi date în 20 de minute

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pedalarea de primăvară 2012, Timişoara
Pedalarea de primăvară 2012, Timişoara

Pedalarea de primăvară adună în fiecare an sute de biciclişti timişoreni care se plimbă împreună într-un circuit al oraşului. Odată cu evenimentul de azi, numărul cicliştilor bănăţeni care poartă pe "bolizii" lor acele plăcuţe cu cifre verzi a trecut de 11.000.

Organizatorii Pedalării de primăvară 2012 au fost surprinşi de numărul mare de participanţi noi acţiunea din acest an, cele 300 de numere de bicicletă pregătite epuizându-se în 20 de minute. „Au fost peste 1.000 de participanţi, unii spun că aproape 2.000, dar noi preferăm să nu ne aventurăm atât de departe. Am pregătit doar 300 de numere de bicicletă, pentru că am considerat că majoritatea celor care vin au deja, de la acţiunile trecute, însă se pare că ne-am înşelat", a spus Romina Faur, unul dintre organizatorii acţiunii. Acest eveniment organizat de mişcarea „Verde pentru biciclete" are drept scop încurajarea utilizării bicicletei de către timişoreni ca alternativă de deplasare în scop recreativ sau sportiv şi în activităţile cotidiene.

Click pe poze pentru GALERIE FOTO de la Pedalarea de primăvară 2012!

Pedalarea de primăvară 2012, Timişoara

Odată cu plăcuţele date azi, numărul celor care au bicicletele „înmatriculate" de iniţiativa  „Verde pentru biciclete" a ajuns la 11.200, iar acest număr va fi cu siguranţă şi mai mare la „Numărătoarea de toamnă", următoarea acţiune de amploare. „A fost o atmosferă foarte frumoasă, au participat ciclişti de toate vârstele şi din toate categoriile sociale. Ne bucurăm să vedem că numărul de biciclişti creşte de la an la an", a mai spus Romina Faur.

Timişoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite