Timişoara ar putea avea două echipe de baschet în prima ligă. Timba joacă în acest week-end pentru promovare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Baschetbaliştii bănăţeni joacă în următoarele trei zile trei meciuri în urma cărora oraşul de pe Bega ar putea consemna o premieră: două echipe de baschet simultan în primul eşalon al baschetului românesc.

Timba Timişoara a plecat ieri spre Bucureşti, iar astăzi, de la ora 20.10, va disputa primul meci din cadrul turneului final pentru promovarea în Divizia A, cu CSA Steaua Bucureşti. Sâmbătă, de la ora 18.45, bănăţenii vor înfrunta CSU Galaţi, iar duminică, în ultimul meci, de la ora 11.00, vor da piept cu BC Farul Constanţa. Primele două clasate în urma acestui turneu în patru vor promova în primul eşalon. Toate meciurile vor fi transmise de DigiSport.

"Va fi un turneu mult mai echilibrat decât cel de anul trecut. Avem trei adversari puternici. Din ce am înţeles, toţi îşi doresc promovarea, inclusiv Galaţiul. Am fi preferat să întâlnim în primul meci o echipă pe care o cunoaştem, dar am nimerit cu Steaua, o echipă puternică, experimentată, cu trei foşti divizionari A şi chiar foşti internaţionali", a spus Sebastian Răducanu, managerul de la Timba, citat de druckeria.ro.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite