Agonie și extaz pentru cele două echipe de baschet ale Timișoarei care joacă în prima divizie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Elevii lui Predrag Badnjarevic au început bine sezonul
Elevii lui Predrag Badnjarevic au început bine sezonul

Au trecut două etape din primul sezon din istorie în care oraşul de pe Bega are două echipe în Liga Naţională de baschet masculin. Dacă vicecampioana BC Timişoara a început în forţă, cu două victorii, nou-promovata Timba încearcă încă să-și găsească ritmul.

BC Timişoara a câştigat fără probleme, aseară, pe teren propriu, meciul cu CSM Bucureşti, scor 86-68. Echipa pregătită de Predrag Badnjarevic câştigase şi în prima etapă, în deplasare a Târgu Mureş, iar forma arătată de "Leii din Banat" confirmă statutul acestora de favoriţi la titlul naţional.

De partea cealaltă, Timba Timişoara a disputat două meciuri pe teren propriu în primele două etape ale noului sezon de campionat. În primul meci oficial în primul eşalon, elevii lui Bogdan Murărescu au pierdut, la cinci puncte, cu SCM Universitatea Craiova. În etapa a doua, disputată în acest weekend, Timba a cedat din nou, 74-85, cu CSŞ Giurgiu.

În etapa următoare, BC Timişoara joacă, miercuri, în deplasare, cu Energia Rovinari, în timp ce Timba merge la Constanţa pentru întâlnirea cu BC Farul.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite