Jovanovic, Archie şi Dragoş Andrei şi-au prelungit contractele cu BC Timişoara

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Clubul de baschet din oraşul de pe Bega a început repede negocierile cu jucătorii aflaţi la final de contract, iar trei dintre aceştia au pus parafa pe noi înţelegeri, urmând să rămână în violet încă cel puţin un sezon.

Astfel Zlatko Jovanovic, văzut de mulţi, dar şi de statistică, drept cel mai bun jucător al sezonului recent încheiat, a semnat pe doi ani, în timp ce Dominique Archie şi Dragoş Andrei şi-au prelungit contractele cu încă un sezon.

BC Timişoara, din nou pe locul doi. CSU Ploieşti este noua campioană a României la baschet

„Continuăm politica anunţată, aceea de a păstra nucleul din sezonul trecut. Archie era şi el pe lista priorităţilor noastre. S-a integrat foarte bine, chiar dacă este un jucător american aflat la prima experienţă în Europa. El are o calitate excepţională în joc, se sacrifică pentru echipă şi nu joacă pentru statistici. Nu ne-a fost uşor să-l păstrăm, dar ne bucurăm să anunţăm că a semnat prelungirea contractului şi va continua cu noi. Ne va ajuta foarte mult, atât în campionat, cât şi în cupele europene, unde vom face un pas înainte, prin participarea în FIBA EuroChallenge", a declarat preşedintele Leontin Demaio, pentru site-ul oficial al grupării timişorene.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite