Victorie de moral pentru bănăţeni: SCM Universitatea Craiova - BC Timişoara 72-83

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Elevii lui Predrag Badnjarevic au început bine sezonul
Elevii lui Predrag Badnjarevic au început bine sezonul

"Leii din Banat" au trecut cu bine peste sincopa de la Giurgiu şi au câştigat în deplasare cu SCM Universitatea, într-un meci pe care l-au dominat de la început. O victorie în etapa următoare, sâmbătă, i-ar putea aduce pe timişoreni din nou pe primul loc.

Baschetbaliştii bănăţeni nu au avut emoţii miercuri seara în meciul de la Craiova, în principal datorită faptului că au luat un avans serios chiar în primul sfert, câştigat cu 30-18. Elevii lui Predrag Badnjarevic şi-au păstrat avantajul până la final, învingând la nouă puncte diferenţă. Cel mai în formă jucător al alb-violeţilor a fost Zlatko Jovanovic, care a reuşit 24 ce puncte, nouă pase descisive şi trei recuperări. O contribuţie importantă pe tabela de marcaj au avut Spralja, cu 18 puncte, şi Bogdan Popescu, cu 17, însă în formă bună a fost şi Dominique Archie, cu 10 recuperări şi trei pase decisive, pe lângă cele 11 puncte înscrise.

Pentru BC Timişoara urmează, sâmbătă, meciul din etapa a 27-a cu Dinamo Bucureşti, întâlnire programată la sala "Constantin Jude", de la ora 18.00. Tot sala Constantin Jude va fi, marţea viitoare, gazda "All Star Game", unde bănăţenii au patru reprezentanţi în echipa nordului: Jovanovic, Archie, Popescu şi antrenorul Predrag Badnjarevic.

Timişoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite