Week-end de foc în capitală: Timişoara s-a calificat în finala Cupei României la baschet UPDATE

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bogdan Popescu, unul dintre cei mai experimentaţi jucători ai bănăţenilor, sub panou
Bogdan Popescu, unul dintre cei mai experimentaţi jucători ai bănăţenilor, sub panou

BC Timișoara s-a calificat dramatic în finala Cupei României, reușind să învingă greu ambițioasa echipă CSM Oradea.

UPDATE 2

BC Timișoara s-a calificat dramatic în finala Cupei României, reușind să învingă greu ambițioasa echipă CSM Oradea. Bihorenii au condus la începutul sfertului patru și cu 14 puncte, însă bănățenii au avut un final de vis reușind să egaleze, iar apoi să preia conducerea. În final, tabela a arătat 77-74 pentru Leii din Banat, care vor juca mâine cu învingătoarea dintre BCM Pitești și CSM București.

UPDATE 1

La pauza meciului BC Timișoara - CSM Oradea, din semifinalele Cupei României, scorul a fost 39-34 pentru echipa bănățeană. Partida din sala Arena de Baschet, din complexul Lia Manoliu, se desfășuară sub auspiciilie echilibrului. Elevii lui Predrag Badjnarevici au avut și opt puncte avantaj, în minutul 4, însă orădenii au revenit rapid în joc.

Bănăţenii au deplasat la Bucureşti 11 jucători, iar aseară au avut antrenament la Arena de Baschet. Şedinţa de pregătire a durat o oră şi a fost una moderată din punctul de vedere al efortului. Jucătorii timişoreni ar fi trebuit să iasă la antrenament şi înaintea semifinalei cu CSM Oradea, însă antrenorul Predrag Badjnarevici a renunţat la idee.

„Sper că semifinala să fie diferită de ultimul nostru meci, cel cu Piteştiul. Totul depinde de noi şi cred că în defensivă jucăm mai bine decât Oradea. Oricum, trebuie să arătăm un baschet agresiv. Nu cred că acest meci va fi decis de un singur jucător. Sigur, se poate întâmpla aşa ceva, mai ales că turneele Final Four sunt imprevizibile. Noi vom încerca să jucăm bine ca echipă, aproape de nivelul nostru maxim, iar dacă unul dintre jucători va prinde o zi excelentă e cu atât mai bine", a spus Badjnarevici.

Tehnicianul sârb va avea de luat o decizie dificilă, aceea de a-i alege pe stranierii care vor sta pe tuşă. Şarovici (accidentat) şi Markovici au rămas la Timişoara, însă încă un baschetbalist din afara României trebuie să rămână în afara lotului, în condiţiile în care regulamentul Cupei României prevede dreptul de a înscrie doar patru străini pe foaia de arbitraj.

Partida cu CSM Oradea, care poate duce „Leii din Banat" într-o nouă finală a Cupei, va avea loc de la ora 16.00. Timişoara este o specialistă a Cupei României, fiind prezentă la turneul final pentru a patra oară în ultimele şase sezoane.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite