GALERIE FOTO Un salvamontist care a căzut de la 20 de metri înălţime a fost adus la Timişoara cu elicopterul SMURD

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Salvamontistul din judeţul Bihor a căzut în timp ce urca pe un versant, în judeţul Hunedoara. Bărbatul se află în stare gravă şi a fost preluat de un elicopter SMURD pentru a fi dus la Spitalul Judeţean din Timişoara. 

UPDATE, ORA 19.30 Medicii de la Spitalul Județean din Timișoara au oferit vești bune pentru alpinist. Chiar dacă acesta are numeroase traumatisme, viața acestuia nu îi este pusă în pericol. "Încă nu avem toate rezultatele. Investigațiile vor continua. Dar dacă a căzut de la 20 de metri, alpinistul a avut noroc să scape cu aceste răni", a spus Mihai Grecu, șeful Unității de Primire a Urgențelor.



GALERIE FOTO

"Am fost solicitați să preluăm un pacient de la Deva, pentru a-l transporta la Spitalul Județean din Timișoara. Pacientul are traumatism toracic, dar este în afara procărui pericol", a spus Lavinia Farchescu, medic pe elicopterul SMURD.

UPDATE, ORA 18.15
Elicopterul SMURD a aterizat pe platoul de la Spitalul Judeţean din Timişoara. Salvamontistul este în stare gravă, el a fost preluat de medicii de la Urgenţe şi în prezent este supus unor investigaţii medicale. Medicii au promis că vor reveni cu un update privind starea bărbatului.

Pacientul a fost dus la Timișoara de elicopterul SMURD

Salvamontistul se afla în Geoagiu Băi, în timpul liber, şi făcea alpinism. El a căzut de la o înălţime de peste 20 de metri şi a fost preluat de elicopterul SMURD de pe stadionul din Deva. Conform rtv.ro, pacientul are politraumatisme, este lovit la cap şi la coloana vertebrală. Bărbatul era în Geoagiu Băi împreună cu soţia lui. Accidentul s-a petrecut astăzi în jurul prânzului. Bărbatul cobora în rapel pe un perete de stâncă şi a căzut în gol. Jandarmii montani din zonă l-au observat şi au chemat medicii. 

Vom reveni cu amănunte.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite