Nicolae Robu a depus jurământul şi a devenit oficial noul primar al Timişoarei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Primarul TImişoarei, Nicolae Robu
Primarul TImişoarei, Nicolae Robu

Sala de consiliu a Primăriei a fost plină până la refuz imedait după orele prânzului, când a început şedinţa care a validat componenţa noului Consiliu Local şi învestirea în funcţie a noului edil şef.

La ceremonie au asistat angajaţii municipalităţii, familiile noilor edili, dar şi ministrul educaţiei, Liviu Pop, sau arhiepiscopul vicar Paisie Lugojanul. "Este un moment extrem de important pentru mine şi, îndrăznesc să spun, pentru oraşul Timişoara. Le mulţumesc celor 55.422 de cetăţeni care m-au votat. Muţumesc lui Dumenzeu că mi-a dat puterea de a trece pentru un moment foarte greu, survenit chiar în campanie, şi că a făcut ca astfel să fiu apt în totalitate pentru a conduce aste oraş. N-am să repet ce am spus în campanie, vreau doar ca tot ce am promis să devină realitate. Timişorenilor le promit că vom munci cu profesionalism pentru mai binele lor şi al oraşului", a spus Nicolae Robu în discursul de după depunerea jurământului.

Astăzi se "schimbă garda" la Primăria Timişoara: Nicolae Robu şi noul Consiliu Local depun jurământul

După ce primarul şi consilierii locali au depus jurământul, au fost aleşi cei doi viceprimari. Nominalizările au fost Sorin Grindeanu din partea PSD şi Dan Diaconu din partea PNL, pentru confirmarea acestora în funcţie fiind nevoie de votul aleşilor. Grindeanu a avut 21 de voturi pentru şi şase împotrivă, iar Diaconu 20 pentru şi şapte împotrivă, ambii fiind învestiţi astfel în funcţia de viceprimar.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite