Ostaficiuc și-a depus candidatura cu gândul la regionalizarea Banatului: "Este singura noastră șansă"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Preşedintele Consiliului Judeţean Timiş, Constantin Ostaficiuc
Preşedintele Consiliului Judeţean Timiş, Constantin Ostaficiuc

Constantin Ostaficiuc, președintele PDL Timiș, s-a prezentat în această dimineață, la Biroul Electoral Județean, pentru a depune candidatura pentru un nou mandat de șef la Consiliul Județean Timiș.

La ieșirea din Biroul Electoral Județean, Constantin Ostaficiuc a declarat că nu are emoții la alegerile din 10 iunie și că va câștiga lejer un nou mandat de președinte la CJT. "Am depus lista câștigătoare. Chiar nu știu de ce au făcut acest lucru și ceilalți. Am încredere că se dorește un parteneriat cu societățile civile", a început cu o glumă Ostaficiuc.

Șeful PDL Timiș a declarat că în noul mandat are două mari priorități: la nivel județean sănătatea, iar la nivel național regionalizarea.

"Mai sunt multe de făcut în județul Timiș. Am făcut multe, dar trebuie să continuăm proiectele începute. Doresc și noi proiecte. Vom continua pe infrastructura rutieră, apă, canal și toate celelalte infrastructuri. Dar principala prioritatea este să ridicăm sănătatea. Principalele investiții pentru următorii patru ani vor fi în sănătate și serviciile din sănătate", a declarat Constantin Ostaficiuc.

Constantin Ostaficiuc și-a propus să militeze pentru o descentralizare reală și regionalizarea Banatului. "Îmi doresc o regiune Banat, iar pentru acest lucru voi lupta în urnmătorii patru ani. E momentul clar pentru ca regiunalizarea să fie o prioritate. Suntem în context european, iar regionalizarea poate aduce strategie echilibrate pentru regiuni. Influența guvernului să nu mai fie atât de mare, iar comunitatea să își spună cuvântul. Descentralizare reală va da o nouă șansă Banatului. Este șansa noastră", a spus Ostaficiuc.

adevarul.ro îţi va prezenta în campania electorală cele mai interesante informaţii din Timişoara despre campanie, alegeri şi candidaţi. Pe adevarul.ro vei putea afla in timp real informaţii despre rezultatele alegerilor locale 2012. 

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite