FOTO Sute de mesaje de adio pe Facebook pentru o tânără din Timişoara care a murit de pneumonie la doar 25 de ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mii de utilizatori de Facebook şi-au schimbat astăzi poza de profil într-un fundal violet. Era culoarea preferată a Adelinei Enache, o tânără care a murit în urma unor complicaţii apărute în cazul unei pneumonii severe.

Specialist în "Internet marketing", Adelina s-a implicat în nenumărate campanii online, majoritatea pentru cauze nobile, iar acest lucru i-a adus foarte mulţi prieteni, atât în viaţa reală, cât şi în mediul virtual, pe Facebook, Twitter şi aşa mai departe.

Plină de viaţă, exhuberantă şi gata oricând să ajute, Adelina a devenit o mică celebritate locală, cel puţin în mediul virtual. Cei peste 3.000 de prieteni de pe cel mai popular site de socializare au urmărit cu stupoare, dar şi speranţă, postările care anunţau modificările din starea de sănătate a Adelinei.

Click pe poze pentru o GALERIE FOTO cu Adelina

image

"Mi se pare strigător la cer ca un medicament să aibă mai multe efecte secundare și contraindicații decât indicații. Iar eu sa experimentez majoritatea efectelor secundare...", a fost ultimul mesaj scris de Adelina, înainte ca starea ei să se agraveze şi să fie internată în spital. De la mijlocul lunii aprilie, un apropiat a continuat să posteze pe Facebook noutăţi despre starea tinerei, acolo fiind anunţat inclusiv decesul.

Din acel moment, sutele de mesaje de încurajare şi susţinere de la cunoscuţi, foşti colegi de şcoală sau de lucru sau doar prieteni virtuali s-au transformat în mesaje de condoleanţe.

Odihnească-se în pace!

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite