PERICULOS Furtuna a smuls acoperişul unui bloc din Lugoj şi l-a trântit peste maşini

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Acoperişul a fost pur şi simplu smuls de pe bloc. FOTO: Redeşteptarea
Acoperişul a fost pur şi simplu smuls de pe bloc. FOTO: Redeşteptarea

O furtună puternică a băgat spaima ieri în mai mulţi locuitori din Lugoj, după ce un acoperiş enorm s-a prăbuşit chiar în faţa blocului. Doar norocul a făcut ca la acea oră să nu se afle niciun trecător în faţa blocului.

Furtuna din după amiaza zilei de 1 august a provocat panică printre locuitorii cartierului Micro III. Vijelia a smuls acoperişul blocului 24 B şi l-a proiectat pe drum, avariind uşor două maşini. "A fost ploaie puternică şi deodată am auzit o trosnitură. Când am ieşit pe geam am văzut că acoperişul stătea pe maşina mea. Din fericire pagubele nu sunt însemnate, pentru că mi-a îndoit doar o parte din plafonul maşinii. Am avut noroc cu un cablu, care a amortizat căderea acoperişului", a declarat pentru Redeşteptarea Vasile Corcaş, proprietarul autoturismului.

Ploaia puternică a inundat şi alte străzi din oraş - Ion Vidu, Caraiman sau Casian Munteanu, arteră unde canalizarea a dat pe - afară. "Avem canalizare nouă, dar a fost făcută de mântuială. Sunt pline curţile şi beciurile de apă şi de mizerii provenite din reţea", a declarat, pentru sursa citată, Florin Pop, locuitor pe strada Casian Munteanu.

În Micro III, pompierii lugojeni au rezolvat problema în scurt timp şi au degajat carosabilul pentru ca maşinile să poată circula, mai relatează Redeşteptarea.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite