TRAGEDIE O copilă de 14 ani a murit strivită de tramvai, lângă zebră, sub ochii mamei. Ea se grăbea la şcoală GALERIE FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Lorena Şopterean se grăbea să ajungă la şcoală, la cursurile de dans. Fata a traversat strada în dreptul unei treceri pentru pietoni şi a fost izbită în plin de tramvai, trupul ei fiind târât 20 de metri. Fata a murit sub tramvai, iar pompierii au trebuit să ridice toată garnitura pentru eliberarea trupului copilei.

UPDATE, ORA 22.15

Oamenii legii au stabilit că vatmanul tramvaiului nu era sub influenţa băuturilor alcoolice. Ca măsură de siguranţă, pe lângă testarea la etilotest, vatmanul a fost dus şi la Spitalul Judeţean din Timişoara, unde i s-au luat probe de sânge.

UPDATE, ORA 20.00

Din primele cercetări, se pare că tânăra, care mergea la şcoala din zona Pieţei Iosefin pentru un curs de dansuri, a încercat să traverseze strada în dreptul unei treceri petru pietoni. Vatmanul tramvaiului a declarat poliţiştilor că a crezut că fata se va opri pentru a lăsa garnitura să treacă, însă nu a fost aşa, victima fiind târâtă aproximativ 20 metri sub roţile mijlocului de transport, care cântăreşte câteva tone.

image

CLICK AICI PENTRU IMAGINI DE LA LOCUL TRAGEDIEI

Tragedia a avut loc sub ochii mamei fetei. Femeia a leşinat în momentul în care a văzut că Lorena este izbită şi târâtă de tramvai. Martor la tragedie a fost şi profesorul la ora căruia se grăbea fata. "Nu mi-a venit să cred că Lorena a fost călcată de tramvai. Am fugit într-o suflare să văd dacă a scăpat. Mă rugam să nu văd bine, să nu fie adevărat ce am văzut. Lorena era una dintre cele mai bune eleve. Tramvaiul gonea. Vatmanul e inconştient", a spus profesorul fetei.

image

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO

Copila de 14 ani s-a stins sub tramvai, iar pompierii au fost nevoiţi să ridice garnitura pentru a scoate trupul neînsufleţit. Mama victimei a ajuns la spital în stare de şoc.

Accidentul a avut loc la doi metri de şcoala din Piaţa Iosefin. Nu este pentru prima oară când elevii sunt implicaţi în accidente grave, circulaţia pietonilor, dar şi a autoturismelor, fiind haotică în această zonă.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite