Un angajat al Romtelecom a ajuns la spital după ce a căzut de pe un stâlp

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Romtelecom
Romtelecom

Accidentul s-a produs în apropiere de Timişoara, între localităţile Sânmihaiu Român şi Sânmihaiu German. Bărbatul a fost transportat la spital în stare gravă.

De vină a fost, conform reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiş, vechimea stâlpului de lemn pe care se urcase angajatul Romtelecom. Stâlpul s-a rupt de la bază, iar bărbatul a căzut de la o înălţime de aproximativ cinci metri.

Angajatul Rometelcom avea echipamentul de protecţie, însă căderea de la înălţime i-a fost aproape fatală. Medicii de la Spitalul Judeţean au constatat mai multe traumatisme provocate de cădere, printre care şi un traumatism cranio-cerebral grav. Pacientul a fost intubat şi i s-a făcut un tomograf, urmând să rămână la Terapie Intensivă.

"În judeţul Timiş a avut loc un regretabil incident extrem de grav, în care a fost implicată o echipă tehnică Romtelecom. În urma acestui incident, unul dintre membrii echipei a fost grav accidentat, fiind transportat de urgenţă la spital. Compania a iniţiat o analiză internă pentru a stabili ce s-a întâmplat şi colaborăm deja, în paralel, cu autorităţile publice implicate în anchetarea acestui caz. La acest moment nu putem da mai multe detalii despre incident. Orice comentarii pe acest subiect sunt simple speculaţii până la încheierea cercetărilor începute. Compania este alături de familia angajatului pe parcursul acestui eveniment dramatic, oferindu-şi tot sprijinul", au delcarat reprezentanţi ai companiei Romtelecom.

Timişoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite