Ziua ambulanţelor în şcolile din Timişoara: o elevă a ajuns la spital după ce o ţepuşă metalică i s-a înfipt în umăr

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Spitalul de copii "Luis Ţurcanu"
Spitalul de copii "Luis Ţurcanu"

O elevă de 14 ani de la Colegiul Tehnic "Emanoil Ungureanu" (Liceul Electromotor) din Timişoara a ajuns, vineri, la spital, după ce, vrând să chiulească, a încercat să sară gardul unităţii de învăţământ, însă o ţepuşă metalică i s-a înfipt în umăr.

Potrivit directorului Colegiului Tehnic "Emanoil Ungureanu" din Timişoara, Ciprian Frumuşescu, o elevă de 14 ani a rămas cu un umăr prins într-o ţepuşă metalică, în timp ce încerca să sară gardul şcolii. "Fata a vrut să sară gardul prin  "Fata a vrut să sară gardul prin spatele internatului. Din punctul meu de vedere, gardul e făcut să protejeze, nu să fie sărit. E clar că fata voia să chiulească. Greşeala e numai a elevei. Şi eu am făcut sport la viaţa mea, iar să sari un gard atât de înalt înseamnă să-ţi asumi un risc", a declarat Ciprian Frumuşescu, citat de Mediafax.

Potrivit acestuia, un trecător a auzit ţipetele elevei şi a chemat Ambulanţa. Eleva a fost transportată la Spitalul de Copii "Louis Ţurcanu" din Timişoara. Directorul a mai spus că eleva este una de nivel mediu şi nu a creat niciodată probleme în şcoală.

Ceva mai devreme, un alt elev, clasa a IV-a la Liceul cu Program Sportiv "Banatul", a ajuns la Spitalul de Copii după ce a primit o lovitură în piept.

Incident la un liceu din Timişoara elev de 11 ani, transportat cu ambulanţa la spital

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite