GALERIE FOTO Accident cu nouă răniţi în Timiş. Şoferul unui camion a lovit maşina jurnalistului Andi Vilara

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Accident pe DN 6 Timişoara - Lugoj
Accident pe DN 6 Timişoara - Lugoj

Nouă persoane au fost rănite, joi la prânz, în urma unui accident care a avut loc pe DN 6, între Timişoara şi Lugoj, şi în care au fost implicate o cisternă care transporta ciment, un autocar şi un autoturism, traficul rutier fiind blocat pe ambele sensuri.

UPDATE ora 14.40: în autocar se aflau 39 de oameni, iar cei mai grav răniţi sunt şoferul camionului şi al autocarului. Traficul este din nou blocat, pentru că autorităţile încearcă să scoată autocarul din şanţul de la marginea drumului, unde a ajuns după impact.

Click pe poze pentru GALERIE FOTO!

Accident pe DN 6 Timişoara - Lugoj

UPDATE ora 14.25: Autocarul de pasageri implicat în accident era o cursă Lugoj - Arad. Pasagerii care nu au fost răiniţi şi au dorit să-şi continue drumul au fost îmbarcaţi deja într-un alt autocar. "Stăteam pe locurile din spate şi la un moment dat ne-am trezit aruncaţi printre scaune. Am crezut că e sfârşitul lumii. Noi mergem spre Italia, de la Arad luăm alt autocar. Am văzut mulţi răniţi, oameni plini de sânge", a spus una dintre pasagerele din autocar.

UPDATE ora 14.15: În maşina de teren pe care a lovit-o camionul care transporta ciment se aflau cunoscutul jurnalist sportiv şi comentator Andi Vilara, împreună cu soţia şi fiul. Aceştia nu sunt răniţi, însă au asistat la scene terifiante. "Se formase o coadă pe direcţia de mers dinspre Timişoara spre Lugoj, în spatele unei maşini care a încetinit şi semnaliza pentru a ieşi de pe drum. Noi eram ultima maşină din coloană şi am văzut în oglinda retrovizoare cum din spate vine cu viteză o maşină mare. I-am spus lui Andi că o să intre în noi şi aşa s-a întâmplat. Nici măcar nu a frânat. Camionul ne-a izbit, s-a răsucit pe şosea, pe contrasens, de unde venea un autocar care n-a mai avut ce să facă. Unii spun că mirosea a alcool. Am văzut imagini teribile, oameni plini de sânge", a povestit Luminiţa Vilara. Andi Vilara a mers împreună cu poliţiştii de la Rutieră la Lugoj, pentru declaraţii. Familia Vilara vendea dintr-o excursie la Budapesta şi se îndrepta spre Bucureşti.

UPDATE ora 14.00: Victimele încarcerate au fost scoase din maşină şi duse cu ambulanţele spre Timişoara. Traficul între Timişoara şi Lugoj a fost oprit mai bine de o oră, până ce echipajele de descarcerare şi-au făcut treaba, iar acum poliţiştii de la Rutieră dirijează traficul pe o singură bandă

Accidentul s-a produs în apropierea localităţii Chizătău. Mai multe ambulanţe s-au deplasat la faţa locului, răniţii fiind duşi atât la Timişoara, cât şi la Lugoj. Pentru şoferul autocarului a fost nevoie de intervenţia echipajelor de descarcerare.

Timişoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite