Ghidurile turistice oferite de ziarul Adevărul s-au dat ca pe bandă în Timişoara

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Antoaneta Târziu cumpără în fiecare săptămână ghidul turistic oferit de ziarul "Adevărul"
Antoaneta Târziu cumpără în fiecare săptămână ghidul turistic oferit de ziarul "Adevărul"

Oferit gratuit astăzi cu ziarul „Adevărul", al doilea ghid „National Geographic Traveler", „Peru", s-a  dat ca pâinea caldă la chioşcurile din oraş. Vânzătorii de ziare spun că nu a trecut nicio oră până să rămână fără exemplare din colecţia de ghiduri turistice. 

M-au înnebunit de când am deschis. Toţi au vrut ghidurile noi, dar nu am mai avut ce să le dau. Merge foarte bine vânzarea lor", a spus Rodica Cornea, de 59 de ani, vânzătoare la chioşc. La Timişoara, tineri şi bătrâni s-au trezit dis de dimineaţă şi s-au grăbit la chioşcurile de ziare din oraş ca să fie siguri că nu ratează al doilea volum din colecţia de ghiduri oferită de ziarul „Adevărul".

Astăzi, s-a distribuit gratuit cu ziarul, ghidul turistic National Geographic despre  „Peru". Timişorenii sunt încântaţi de noile apariţii şi spun că acestea sunt foarte utile. „Sunt foarte interesante şi de bună calitate. Ştiu că sunt mai multe volume şi am de gând să le cumpăr pe toate", a spus Antoneta Târziu, de 50 vde ani, grefier. Noile ghiduri au dispărut aproape instantaneu de la chioşcurile din oraş. „Le-am spus oamenilor să vină mai devreme. Am avut 80 de cărţi şi le-am dat în mai puţin de o oră", a explicat Paula Gruia, de 50 de ani, vânzătoare.

image
Coadă la Librăria Adevărul

„Soţul meu este pasionat de călătorii şi pentru el am cumpărat ziarul. Oricum îl luăm în fiecare zi", a spus Viorica Tomoş, de 60 de ani

O ţară pe săptămână cu doar 12,99 de lei

Colecţia de ghiduri turistice „National Geographic Traveler" poate fi cumărată în fiecare vineri, numai împreună cu ziarul „Adevărul". Primele două volume, „Argentina" şi „Peru", sunt oferite gratuit cititorilor care cumpără ziarul „Adevărul". Colecţia numără 26 de volume, iar fiecare ghid are 336 de pagini, cu fotografii color, în care sunt prezentate destinaţii de neuitat, rute turistice, obiective şi atracţii inedite şi sfaturi de călătorie din partea autorilor şi a exploratorilor National Geographic. Preţul unui pachet format din ghidul turistic „National Geographic Traveler" , ziarul „Adevărul" şi Ghidul „Adevărul TV" este de 12,99 de lei. Colecţia poate fi cumpărate vinerea de la chioşcurile de ziare şi în fiecare zi din librăria Adevărul din Timişoara, de pe strada Mercy, nr. 3. Cititorii pot obţine ghidul turistic şi dacă îşi fac abonament la ziarul „Adevărul".

VIDEO: Timişorenii au venit în număr mare la Librăria Adevărul din Timişoara

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite