FOTO Grav accident pe cea mai importantă şosea din Banat: un BMW e distrus, iar şoferul grav rănit

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Şoferul a ajuns în stare gravă la spital
Şoferul a ajuns în stare gravă la spital

Gonind peste un pod, şoferul unui BMW a intrat în plin într- un camion. În urma impactului, maşina s-a răsucit de mai multe ori pe şosea. Şoferul a rămas prins în fiarele maşinii, astfel că a fost nevoie de descarcerarea lui.

Accidentul a avut loc în această dimineaţă pe şoseaua ce leagă Timişoara de Lugoj. După Remetea Mare, în timp ce se afla pe un pod peste calea ferată, şoferul unui BMW a decis să calce puternic pe pedala de acceleraţie. La coborârea de pe pod, şoferul a pierdut controlul maşinii, BMW-ul izbindu-se în plin într-un camion de mare tonaj, de unde a fost s-a răsucit de mai multe ori pe şosea.

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO DE LA LOCUL ACCIDENTULUI

 

Şoferul a ajuns în stare gravă la spital Şoferul a ajuns în stare gravă la spital Şoferul a ajuns în stare gravă la spital

Şoferul a rămas blocat în maşina distrusă, astfel că la faţa locului au fost chemaţi şi pompierii de la descarcerare. În stare gravă, şoferul a fost transportat de o ambulanţă la spital.

Circulaţia între Timişoara şi Lugoj a fost blocată aproape o oră şi jumătate, cozile de maşini întinzându-se pe mai mulţi kilometri în ambele sensuri de circulaţie. Poliţia a deschis o anchetă.

Timişoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite