Două femei au căzut de la etajul patru după ce balustrada balconului în care se aflau s-a rupt. Una dintre ele şi-a pierdut viaţa GALERIE FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Accidentul s-a petrecut în urmă cu câteva minute. Cele două femei au fost transportate de urgenţă la spital. Din primele informaţii reiese că femeile au 44, respectiv 50 de ani şi că nu există niciun grad de rudenie între ele.

Update: Una dintre femei, cea în vârstă de 44 de ani, a murit pe patul de spital.

Femeile discutau într-un balcon situat în apropiere de casa scării, într-un bloc situat pe strada Iancu Flondor din zona Bucovinei. Una dintre femei se află în stare foarte gravă, iar medicii încearcă, în aceste momente, să o salveze. Cealaltă femeie se află, de asemenea, la Spitalul Municipal din Timişoara, dar starea ei este stabilă.

Cum au ajuns la spital, femeile au fost duse, de urgenţă, în sala de operaţii. Medicii spun că o parte din balustradă, grea de o sută de kilograme, s-a prăbuşit peste femeia de 44 de ani, strivindu-i craniul. Aceştia sunt rezervaţi asupra evoluţiei medicale a pacientei. Cealaltă parte a balustradei a căzut peste pieptul femeii de 42 de ani.

image

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO DE LA LOCUL ACCIDENTULUI

Una dintre femei ieşise pe balcon pentru a întinde hainele la uscat, cealaltă discuta cu vecina sa şi fuma o ţigară, când zidul exterior al balconului s-a desprins.

Poliţiştii au stabilit că balustrada a cedat pentru că era "mâncată" de rugină. Vecinii spun că în ultimii 20 de ani nu s-a făcut nicio lucrare la imobil şi că în orice moment se poate produce un accident similar.

Citeşte alte opinii ale jurnalistului Gerhald Ernst pe platforma "ideilibere.ro": Timişoara a devenit ŢIGANIşoara. Românii sunt tocaţi!

image
image
image
image
Timişoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite