Timişoara: S-a dat drumul la stagiunea de teatru

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Timişoara: S-a dat drumul la stagiunea de teatru
Timişoara: S-a dat drumul la stagiunea de teatru

Timişorenii care au dus dorul pieselor de teatru, de-a lungul verii, au ocazia să intre din nou în sala de spectacole. Teatrele din Timişoara au pregătit câteva spectacole pentru toate

Timişorenii care au dus dorul pieselor de teatru, de-a lungul verii, au ocazia să intre din nou în sala de spectacole. Teatrele din Timişoara au pregătit câteva spectacole pentru toate gusturile. Cei care şi-au rezervat după-amiezele pentru artă pot să îşi cumpere şi bilete pentru spectacole de la casele de bilete care îşi aşteaptă primii clienţi.

Spectacole în fiecare zi

Teatrul German deschide stagiunea de toamnă cu o piesă deosebită încă de vineri seara, „Goethe Lenau Faust, explorarea unui mit”. Teatrul Naţional a pregătit pentru sâmbătă un spectacol numit „Norii”, de Aristofan. Timişorenii sunt invitaţi în Sala Mare, de la ora 20.00. Duminică dimineaţa, cei mai mici sunt aşteptaţi la Teatrul pentru Copii şi Tineri Merlin. Teatrul de păpuşi a pus la cale un spectacol ritmat şi plin de umor numit „Cei doi purceluşi sau Cei şapte ani de acasă”, care începe la ora 11.00.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite