Un spectacol pentru cei mai deştepţi copii ai judeţului: olimpicii din Timiş

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fundaţia culturală Artmedia şi Mitropolia Banatului continuă un proiect de suflet. Este vorba despre premierea celor mai deştepţi copii ai judeţului: olimpicii din Timiş.

Anul acesta, dincolo de premiile în bani şi dulciuri, 50 de elevi sunt … cadorisiţi cu un spectacol pe cinste.  One man show-ul “America, America”, care îl are ca protagonist pe actorul arădean Zoltan Lovas are loc în sala festivă a Colegiului Naţional de Arte “Ion Vidu”, în 29 mai, de la orele 17.00 şi 19.00.

"Artmedia dăruieşte de 6 ani, în preajma zilei de 1 Iunie câte un spectacol olimpicilor din judeţ. De-a lungul timpului i-am avut invitaţi pe Costel Busuioc, Dan Puric, Mădălina Lefter sau actorii de la Teatrul de Revista din Bucureşti. Anul acesta, pe lânga plicul cu 300 de lei, cutia de ciocolatî şi cartea religioasă, fiecare dintre copii va primi şi un spectacol special, o comedie aşa cum nu aţi mai văzut de multă vreme" spune Doina Popa, presedinta a Fundaţiei culturale Artmedia.

“Am pornit acest spectacol împreună cu regizoarea Liana Didilescu, în urmă cu aproape 12 ani. Titlul lui original este “Apropo, aţi chemat pompierii?”. De la premieră şi până acum l-am jucat de peste 500 de ori. De fiecare dată cu sala plină şi foarte mare succes. Cred că faptul că e un spectacol plin de umor a făcut ca el să reziste atâta vreme. În plus, spectacolul este unul interactiv. Aşa că nu greşesc când spun că, alături de mine, pe afiş, ar trebui trecut şi publicul”
spune actorul  Zoltan Lovas, protagonist al spectacolului.

Pentru public, biletele s-au pus deja în vânzare la casieria Operei Naţionale din Timişoara şi la cea a Filarmonicii. Ele costă 30 de lei.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite