GALERIE FOTO Vedetele de la Manchester City au ajuns la Timişoara

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Carlito Tevez, Patrick Vieira, Yaya Toure sau Roberto Mancini au păşit în această după-amiază pe pământ bănăţean, dar surprizele nu au lipsit din lotul echipei britanice.

Click AICI pentru galerie foto de la sosirea Manchester City la Timişoara!

Unul dintre cei mai aşteptaţi super-jucători din lotul lui Manchester City, brazilianul Robinho, a fost abesnţa - surpriză la aterizarea la Timişoara. Era cunoscut faptul că Boateng şi Kolarov au fost lăsaţi acasă din cauza unor accidentări, iar absenţa neprevăzută a lui Robinho ar putea fi cauzată de interesul arătat de Beşiktaş Istanbul pentru jucător. Dorit şi de Schalke 04, brazilianul ar putea ajunge în cele din urmă în Turcia. Casele de pariuri britanice oferă cota 3.00 pentru un eventual transfer al lui Robinho la Beşiktaş, echipă care i-a mai luat în această vară pe Quaresma şi Guti.

Locul celor trei absenţi menţionaţi mai sus, au fost chemaţi irlandezul Greg Cunningham, dar şi super-vedetele David Silva, campion mondial cu Spania în acest an şi, în mod surprinzător, Mario Balotelli, atacantul transferat de la Inter Milano, care a fost prezentat oficial la Manchester chiar ieri.

"Vor fi două sau trei schimbări în prima echipă faţă de meciul cu Tottenham. Am fost mulţumit de spiritul echipei, de motul cum au luptat jucătorii în acel meci", a spus Roberto Mancini înaintea plecării spre Timişoara, citat de site-ul oficial al echipei britanice.

Britancii au fost păziţi şi la ieşirea din aeroport, şi la sosirea la hotel, de agenţii unei firme de pază britanice, la costum, cu ochelari de soare, care nu lăsau pe nimeni să se apropie de jucători. La sosirea la hotel, vedetele Manchester City au fost aşteptate de câţiva copii care i-au strigat pe nume pe cei mai celebri dintre fotbalişti, dar au căpătat înschimb cel mult o privire aruncată în fugă.

Partida Poli Timişoara - Manchester City se joacă mâine, de la ora 22.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite