Misterul morţii tânărului care a căzut bacalaureatul va fi elucidat abia peste trei săptămâni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Rudele lui Marius Sava, tânărul de 19 ani care a fost găsit mort în 4 septembrie, după ce a căzut a doua oară bacalaureatul la matematică, mai au de aşteptat pentru a afla toate elementele acestui dosar. Testele toxicologice vor fi făcute la Bucureşti, iar rezultatele vin abia peste aproximativ trei săptămâni.

Rudele lui Marius nu cred că acesta s-a sinucis. Poliţiştii, în schimb, înclină tot mai mult spre această variantă. Trupul neînsufleţit al tânărului a fost descoperit în curtea unui imobil aflat în construcţie pe Calea Torontalului. Imediat după cercetarea locului faptei au fost formulate două ipoteze cu privire la decesul lui Marius: una că tânărul ar fi fost victima unui accident rutier şi cea de-a doua că el s-a fi sinucis, fiind decepţionat pentru că nu a promovat examenul de bacalaureat nici în sesiunea de toamnă. Potrivit raportului preliminar întocmit de medicii legişti, Marius a decedat în urma leziunilor interne suferite, care ar fi putut fi produse în urma unei căderi de la înălţime.

Cum este vorba despre o moarte suspectă, anchetatorii au decis să se facă şi testele toxicologice. „La dosar încă nu a fost ataşat raportul necropsiei fiind aşteptate şi rezultatele testelor toxicologice", ne-a spus Andreea Cinteză, de la Biroul de Presă al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Timiş. Rezultatele acestora vor veni însă abia peste aproximativ trei săptămâni. Specialiştii de la Bucureşti sunt cei care vor stabili dacă în sângele băiatului s-au descoperit alcool sau substanţe halucinogene. Până atunci, rudele şi prietenii îl plâng pe Marius şi aşteaptă să afle răspunsurile la întrebările care îi frământă.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite