Una dintre victimele scandalului de la Deta a fost trimisă în judecată

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Alexandru Ştefan, unul dintre cei trei tineri ajunşi la spital în urma scandalului în care au fost implicaţi cei doi băieţi ai primarului din Deta, s-a transformat din victimă în inculpat. El a fost trimis în judecată pentru că a intrat cu pistolul în bar.

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Deta au finalizat rechizitoriul şi au dispus trimiterea în judecată a lui Alexandru Ştefan. Tânărul, aflat în arest preventiv, este acuzat de săvârşirea infracţiunilor de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.

„În noaptea de 23 spre 24 iulie, inculpatul a intrat într-un bar-discotecă din oraşul Deta şi, după ce i-a determinat pe angajaţii acestuia să oprească muzica şi să aprindă luminile, a ameninţat persoanele aflate în discotecă cu un pistol, pe care a încercat să-l armeze, fără a reuşi însă acest lucru întrucât s-a blocat manşonul pistolului, acţiuni care au provocat o puternică stare de teamă în rândul celor prezenţi în discotecă şi au tulburat grav ordinea şi liniştea publică", au menţionat procurorii în rechizitoriu.

De asemenea, s-a reţinut că pe parcursul mai multor ani Alexandru Ştefan a deţinut, fără drept, o armă de foc letală, respectiv un pistol, şi muniţie aferentă. Dosarul acestuia a fost trimis spre soluţionare la Judecătoria Deta.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite