Timişoara: Un interlop a "sancţionat" trei poliţişti, după ce l-a luat pe unul dintre ei pe capotă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Timişoara: Un interlop a "sancţionat" trei poliţişti, după ce l-a luat pe unul dintre ei pe capotă
Timişoara: Un interlop a "sancţionat" trei poliţişti, după ce l-a luat pe unul dintre ei pe capotă

Doi agenţi şi un ofiţer de la Poliţia Rutieră Timiş au fost pedepsiţi, pentru că unul dintre ei a fost lovit cu maşina de un şofer care este de negăsit. Ce a păţit interlopul braşovean Alen Moisin, aflaţi aici

CITEŞTE ŞI:

EXCLUSIV/ Poliţist sancţionat pentru că a fost luat pe capotă de un interlop

48 de focuri de armă pentru poliţistul călcat de camion

Poliţistul lovit de camion, în misiune, a murit la Spitalul Floreasca

Poliţistul ucis în misiune a fost avansat post-mortem de vicepremierul Dan Nica


Agentul de circulaţie Adrian Dragostin, de 25 de ani, a fost lovit de un Volkwagen Golf, în noaptea de 2 spre 3 mai, în timp ce încerca să oprească autovehiculul prins cu radarul pe unul dintre bulevardele din centrul Timişoarei. Poliţistul s-a ales cu o mustrare scrisă din partea şefului Poliţiei Timiş, după ce a fost lovit de maşină şi lăsat lat în mijlocul drumului.

Poliţistul s-a ales cu arcada spartă, o lovitură la cap şi şapte zile de îngrijiri medicale în urma accidentului, iar pentru că a fost sancţionat timp de doi ani i s-a blocat avansarea.

„În moemntul accidentului, poliţistul a făcut schimb de tură cu un alt coleg şi nu au anunţat şeful de schimb”, a spus Marinela Apostolache, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Timiş.  Practic, agentul luat pe capotă a făcut schimb de tură cu un alt coleg, care mergea la o nuntă în seara respectivă.

Astfel atât colegul poliţistului, cât şi ofiţerul care susţine că nu a ştiu despre schimbul de ture, au fost mustraţi scris şi li s-a blocat avansarea timp de doi ani.

Şoferul maşinii care l-a lovit pe poliţist nu a fost prins nici acum, iar maşina înmatriculată în Italia nu figurează în baza de date a Poliţiei Române şi este de negăsit.

Anchetatorii au aflat că la volan se afla un interlop, care s-a bătut în Complexul Sudenţesc cu alte persoane cu câteva minute înainte de accident, însă poliţiştii nu au reuşit să-i dea de urmă.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite