Un hoţ s-a aruncat în Bega să scape de urmăritori

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţia Locală Timişoara Foto: Arhivă
Poliţia Locală Timişoara Foto: Arhivă

Poliţiştii timişoreni au avut parte de un eveniment neobişnuit. Un bărbat care a furat o geantă dintr-un restaurant, s-a aruncat în canalul Bega, pentru a scăpa de cei care vroiau să îl prindă.

Poliţistul local aflat în patrulare în Parcul Rozelor l-a prins pe suspectul unei infracţiuni de furt comis din toaleta restaurantului Gradina Bănăţeană. Mai exact, poliţistul a observat că în dreptul restaurantului respectiv avea loc o altercaţie şi mai multe persoane făceau gălăgie, după care un bărbat a sărit direct în apele Canalului Bega.

Una dintre persoanele implicate a declarat că bărbatul care a sărit în apă a sustras geanta soţiei sale din restaurant. Poliţistul local a observat că fugarul că a ieşit pe malul celălalt, motiv pentru care a luat o bicicletă şi l-a urmărit peste pod, către Ştrandul Eminescu.

L-a  ajuns în zona Facultăţii de Mecanică, unde l-a reţinut şi l-a predat unui echipaj de poliţie, care se afla cu reclamanta la locul producerii incidentului.

Suspectul Cornel B., de 32 de ani, a fost preluat de o ambulanţă pentru îngrijiri, deoarece exista riscul să intre în şoc hipotermic ca urmare a traversării Canalului Bega.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite