UPDATE Rezultate Titularizare 2011 Timişoara. Vezi aici ce notă ai luat! Promovabilitate de 33.02% în Timiş!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Astăzi se vor face publice rezultatele celei mai slabe titularizări din toate timpurile din judeţul Timiş. O serie de profesori nu s-au prezentat, au încercat să copieze sau nu au ştiut subiectele. Mulţi dintre cei care şi-au încercat norocul spun că titularizarea a fost un eşec ei.

Click AICI pentru a vedea rezultatele ecamenului de titularizare din judeţul Timiş!

UPDATE ora 18.30. Cifrele oficiale arată că, în judeţul Timiş, au luat note peste 7, adică au promovat examenul, 33,02% dintre cadrele didactice. A fost o singură notă de 10, la Educaţie Muzicală, şi două note de 1. Aproape 200 de profesori au avut note sub 5, iar 36.7% dintre cei examinaţi au luat între 5 şi 7, ceea ce înseamnă că pot ocupa doar posturi de suplinitori.

ADS Timişoara prezintă în scurt timp rezultatele de la examenul de titularizare din judeţul Timiş. Surse din cadrul Inspectoratului Şcolar Timiş spun că rezultatele sunt slabe, mai ales că o serie de profesori au fost prinşi în timp ce au copiat sau pur şi simplu nu s-au pregătit pentru examenul în urma căruia ar fi putut să primească un post de educator, învăţător sau profesor. Rezultatele din Timiş vor fi făcute publice în jurul orei 14. Rămâi pe timisoara.adevarul.ro pentru a afla primul notele!

Cum a decurs titularizarea

Cinci cadre didactice din judeţul Timiş au fost prinse în timp ce încercau să copieze, folosind un sistem handsfree.
La nici două ore după ce a început examenul, supraveghetorii de la centrele de examinare au şi surprins doi dascăli, în timp ce încercau să fraudeze examenul. Este vorba despre două persoane de la centrul de testare „Emanoil Ungureanu", două de la Liceul Alimentar şi una de la Liceul „Henri Coandă". Conform reprezentanţilor Inspectoratului, cele cinci persoane vor fi eliminate din sistemul de învăţământ.

Pe lângă „trişori", printre cadrele didactice s-a găsit şi o serie de „chiulangii". Mai bine de 180 din cei 980 de profesori de pe listele de examen nu s-au prezentat la teste. Profesorii din Timiş au concurat pentru 46 de posturi titularizabile.

Citeşte şi blogul lui Gerhald Ernst pe reţeaua Idei Libere: Cât de uşor se câştigă bani la şi pentru stat...

image
image
image
image
Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite