Liceenii din Timişoara intră de astăzi în focurile Bacalaureatului, cu proba de Limba Română oral

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Alegerile au întârziat cu câteva ore debutul Bacalaureatului. Astfel, în loc să înceapă la ora 9.00, prima probă, cea de Limba Română oral, va începe de la ora 12.00. În tot acest timp, sălile din şcoli se vor curăţa, pentru că au ieri au fost transformate în secţii de votare.

Şi anul acesta, stresul elevilor va fi crescut, pentru că în săli vor exista camere de filmat, măsură luată pentru împiedicarea copiatului. Evaluarea competenţelor de limba română va dura până pe 13 iunie, după care, pe 22 iunie, va avea loc evaluarea competenţelor digitale. Proba de limba străină se va desfăşura în perioada 25-27 iunie, iar pe 2 iulie va avea loc proba scrisă de Limba şi literatura română.

Vor urma proba obligatorie a profilului, pe 4 iulie, şi proba la alegere a profilului şi a specializării, pe 6 iulie. Rezultatele examenului de Bacalaureat din acest an se vor afişa pe 8 iulie, iar contestaţiile se vor depune pe 9 iulie. Pe 13 iulie 2012, se vor afişa rezultatele finale.

Rămâneţi pe site-ul adevarul.ro, pentru a afla în timp real totul despre examenul de Bacalaureat: organizare, subiecte, rezultate Bacalaureat 2012, precum şi multe alte ştiri şi evenimente în legătură cu modul în care se desfăşoară acest examen.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite