REZULTATE ALEGERI LOCALE 2012 Surprize mari la numărătoarea paralelă făcută de USL: întâlnire nocturnă între Robu și Bojin UPDATE

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nicolae Robu l-a vizitat pe Titu Bojin după miezul nopții
Nicolae Robu l-a vizitat pe Titu Bojin după miezul nopții

La sediul PSD și-a făcut apariția după miezul nopții și Nicolae Robu, care a fost prezentat ca noul primar al Timișoarei. La sediul social-democraților s-a aflat și Maria Grapini, președinte al Partidului Conservator.

UPDATE ora 1.20

"Sunt foarte mulțumit de rezultate. Așteptăm și cele oficiale. Am făcut o echipă foarte bună între PNL, PSD și PC. Sper să facem echipă și de acum în colo. Nu avem voie să dezamăgim oamenii. Nu avem voie să greșim și noi. Poporul român nu poate fi păcălit, la un moment dat taxează. Nu vrem să pățim ca PDL. Trebuie să fim serioși, loiali, cinstiți și să ne atingem obiectivele", a spus Robu.

Nicolae Robu i-a vizitat și pe tinerii din PSD, care l-au așteptat cu muzică populară cântată la taragot. "Am pregătit marșul lui Ostaficiuc și Orza", i-au spus tinerii lui Robu.

UPDATE ora 12.30

La Consiliul Județean Timiș, Tutu Bojin, președintele PSD Timiș, are 50,48 %, în timp ce Constantin Ostaficiuc doar 23,6 %.

"Sunt rezultatele după numărarea voturilor în 50 de secți, Noi vom sta până dimineața să vom continua să numărăm. USL a câștigat câte primării foarte grele. Cum sunt cele de la Recaș, Dumbrăvița, Uivar. S-a pierdut Gătaia. La Lugoj avem o victorie clară, domnul Boldea obținând 75,8 %. Nu am câștigat la Făget, unde mai aveam nevoie de doar 43 de voturi. Oricum, peste o săptămână vom organiza Consiliul Local și la Timișoara și vom pune în practică ce am promis", a declarat Titu Bojin.

Numărătoarea paralelă făcută de USL arată o victorie clară a alianței în multe localități din județul Timiș.

Conform rezultatelor strânse de USL, există câteva surprize de proporții. Una dintre ele a avut loc la Dumbrăvița, unde primarul UDMR Szilagyi Geza a pierdut în fața lui Victor Malac, condidatul social democraților. Distanța este de doar 250 de voturi.

La Buziaș a câștigat Alger Ilaș, cu 65%, la Jebel Sorin Bociu cu 75%, la Recaș a câștigat Teodor Pavel, de la PNL. PSD a câștigat și la Becicherecul Mic și Bogda.

La Lugoj, a câștigat Francisc Boldea, care a avut un avans confortabil de 75%.

Candidații PPDD au câștigat în localitățile Mașloc, Curtea și Denta.

La Deta a câștigat PDL-istul Petru Roman. PDL a câștigat la Gătaia, Cenei, Sânnicolaul Mare, Lenauheim, Secaș și Făget. Mare surpriză și la Jimbolia, unde UDMR-istul Kaba Gabor este pe cale să piardă în fața candidatului PDL.

Rezultate alegeri locale 2012

Astăzi vei putea afla
, pe adevarul.ro, cum se decide soarta Timişoarei şi a judeţului Timiş: rezultate alegeri locale 2012, incidente în timpul alegerilor, sondajele exit poll prezentate de televiuni, declaraţii ale învingătorilor şi perdanţilor, informaţii inedite despre alegeri locale şi candidaţii din acest tur de scrutin. Urmăreşte ştirile despre alegeri şi comentează rezultatele alegerilor locale împreună cu jurnaliştii şi cititorii adevarul.ro.

Citeşte aici detalii despre toţi candidaţii din toate judeţele României şi urmăreşte pe paginile locale rezultatele alegerilor locale.

„Adevărul“ îţi prezintă candidaţii din toate judeţele din România

Rezultatele alegerilor locale 2012

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite