REVELION 2011 Cum petrec timişorenii trecerea dintre ani în Piaţa Operei, locul unde au câştigat libertatea IMAGINI LIVE

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Primele secunde din 2012 vor fi întâmpinate de focuri de artificii
Primele secunde din 2012 vor fi întâmpinate de focuri de artificii

Distracţia a început în Piaţa Victoriei din Timişoara în jurul orei 22.00 atunci când artiştii invitaţi la spectacolul de Anul Nou au început să urce pe scenă. Timişorenii s-au încins pe ritmurile muzicii lor şi aşteaptă trecerea în noul an.

Sute de timişoreni s-au adunat în Piaţa Operei în acesată seară pentru a sărbători împreună sosirea noului an. Oamenii au cântat alături de trupele care au urcat pe scenă şi au încercat să uite de frigul de afară, încălzindu-se cu vin fiert de la tarabele Târgului de Crăciun.

CAMERA 1                                   CAMERA 2

 
CLICK PE IMAGINI PENTRU A VEDEA LIVE CE SE ÎNTÂMPLĂ ÎN PIAŢA OPEREI

Timişoara: REVELION 2011 Live din Piaţa Operei Timişoara: REVELION 2011 Live din Piaţa Operei

Primii care au urcat pe scena instalată în piaţă au fost Allyona şi apoi Alexandra şi DJ Viollet. A urmat frumoasa Celia care i-a făcut pe cei din public să danseze pe hiturile ei. Celebra trupă Sistem, care are în componenţă doi timişoreni, a urcat pe scenă pentru a fi alături de timişoreni în ultimele minute din 2010 şi în primele din 2011. Tinerii îşi încântă audienţa cu un specatcol inedit şi bătăi puternice în butoaie.

Toţi cei prezenţi în Piaţa Victoriei, tineri şi bătrâni, aşteaptă cu nerăbdare tradiţionalul foc de artificii care sărbătoreşte începutul unui nou an. Evenimentul i-a costat pe reprezentanţii Primăriei aproximativ 50.000 de lei.

Jurnaliştii din echipa Adevărul de Seară Timişoara urează tuturor cititorilor "LA MULŢI ANI!"

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite