Au fost prinşi hoţii care au spart sala de repetiţie al celor de la Implant Pentru Refuz: "Poliţia a făcut un flagrant"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tavi Horvath a rămas fără microfoane
Tavi Horvath a rămas fără microfoane

Rockerii de la Implant Pentru Refuz şi-au recuperat cea mai mare parte din pagubă, nu însă şi trei microfoane ale solistului Octavian "Vita" Horvath

Necazul a dat peste cei de la Implant Pentru Refuz la începutul acestei luni, când hoţii au spart sala de repetiţii de la Casa Studenţilor şi i-au lăsat fără aparatură electronică şi scule în valoare de peste 7.000 de lei.

Aveam o staţie unică în ţară. Ghinionul hoţilor a fost că s-au dus la magazinul de instrumente muzicale MC Music şi au încercat să le vândă. Erau copii de 13-14 ani. Au cerut pe sculă 100 de lei, pe când acesta valora de zece ori mai mult”, a povestit Octavian „Vita” Horvath, solistul trupei Implant Pentru Refuz.

Vânzătorul din magazin a cumpărat imediat staţia, dar în acelaşi timp i-a suntat pe cei din trupă, pentru că ştia de furt. „Vânzătorul le-a zis copiilor să revină a doua zi şi cu alte scule, promiţând că vor da bani frumoşi pe ele. Între timp a fost anunţat şi poliţiştii de la Secţia 3, care a făcut un flagrant. Culmea e că au spart sala noastră în timp ce în zonă mai repetau alte trupe şi era gălăgie”, a spus „Vita”.

Solistul celei mai cunoscute formaţii de hardocre din România este nemulţumit însă că a rămas fără trei microfoane pe care nu le-a mai recuperat. „Copiii au spus că nu mai ştiu unde au dispărut microfoanele. Acest lucru nu mă interesează pe mine. Am să mă duc în proces civil cu ei să recuperez daunele”, a mai declarat Tavi Horvath.


Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite