Timişoara: Un camion a izbit în plin un poliţist aflat în misiune

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Timişoara: Un camion a izbit în plin un poliţist aflat în misiune
Timişoara: Un camion a izbit în plin un poliţist aflat în misiune

Poliţistul a ajuns în stare gravă la Urgenţe după ce a fost lovit de un camion cu remorcă în timp ce făcea un control în trafic în localitatea Şag

CITEŞTE ŞI:

VIDEO Şoseaua morţii pe care tinerii îşi pierd viaţa
UPDATE Carnagiu în Banat: Şase morţi într-un accident rutier VIDEO
Şmecherii au liber la agresat şi poliţişti

Şeful Postului de Poliţie Şag, Ludovic Kovacs, de 47 de ani, făcea un control în trafic, în această dimineaţă, pe drumul care leagă Timişoara de Vama Moraviţa.

El a încercat să oprească un camion plin cu lemne, care l-a izbit din plin, sub ochii agenţilor de circulaţie cu care era în filtru. O ambulanţă SMURD a sosit de urgenţă şi l-a transportat la Spitalul Judeţean Timişoara.

„A încercat să evite o altă maşină şi mi-a sărit în faţa maşinii. Nu am avut cum să îl evit. A avut ghinion. Dar a avut noroc că nu am avut viteză”, a spus şoferul autocamionului, Petrea Stredie, din Beregsău. Şoferul nu era băut, conform alcool-testului, şi avea toate documentele în regulă.

„Poliţistul are un braţ şi unele răni la coaste. Din radiografii şi din tomografie nu rezultă că a suferit fracturi interne sau craniene”, a spus comisarul şef Gheorghe Moldovan, şeful Biroului Drumuri Europene şi Naţionale din Poliţia Rutieră Timiş.

„Este în afara oricărui pericol. Poliţistul a fost transferat la secţia de Politraumatisme de la Casa Austria, unde urmează să fie supus unor investigaţii medicale aprofundate”, a declarat medicul Alina Iliescu, de la Secţia de Urgenţe a Spitalului Judeţean. Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Timişoara au început o anchetă, ca să stabilească dacă poliţistul a acţionat corect în trafic. 

Lovesc şi fug

La începutul lunii mai, un agent de la Poliţia Rutieră Timiş a fost luat pe capota unui automobil Volkwagen, condus de nişte interlopi. Agentul Adrian Dragostin, de 25 de ani, era cu radarul pe bulevardul Vasile Pârvan.

El a fost lovit când încerca să oprească maşina şi a fost lăsat lat în mijlocul străzii, iar şoferul şi-a continuat drumul. Poliţiştii nu au reuşit să găsească nici acum automobilul, însă au aflat că era condus de nişte interlopi, care înainte să lovească automobilul s-au bătut între ei în Complexul Studenţesc.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite